luni , mai 27 2024
Breaking News

Remorca Tractor Cu o Axa

Cum sa aleg o remorca tractor cu o axa?

Multi fermieri si agricultori au nevoie de o remorca tractor cu o axa, si se intreaba cum ar trebui sa procedeze. Pentru ca nu au mai cumparat o astfel de remorca, nu stiu ce criterii sunt importante. Tocmai din acest motiv am redactat acest articol, pentru a le veni in ajutor.

Caracteristici importante cand alegi o remorca tractor cu o axa

La fel ca atunci cand este necesara achizitia oricarui alt produs, si in acest caz sunt importante caracteristicile. Si o remorca agricola de acest tip are unele caracteristici care necesita o mare atentie.

Remorca Tractor Cu o AxaPrima caracteristica pe care o vom aminti este capacitatea de incarcare a remorcii. Aceasta se refera la numarul maxim de kilograme pe care remorca le suporta la incarcare. Ce este foarte important de mentionat aici, este faptul ca aceasta capacitate este legata de dimensiunile remorcii. Cu cat capacitatea de incarcare a acesteia este mai mare, cu atat remorca este mai mare.

A doua caracteristica foarte importanta o reprezinta masa maxima autorizata. Aici este vorba despre masa remorcii, careia ii este adaugata si capacitatea de incarcare a acesteia. Extrem de important de precizat este faptul ca aceasta caracteristica trebuie respectata pe drumurile publice.

De asemenea, o alta caracteristica foarte importanta este reprezentata de sasiul remorcii. De preferat ar fi sa fie aleasa o remorca agricola cu sasiul cat mai solid. Acesta poate fi fabricat din teava patrata din otel pentru a oferi stabilitate maxima.

Pentru fabricarea sasiului se poate folsi tabla de otel care poate fi de 4 sau de 5 mm grosime, cu curatare automata. Cu o astfel de remorca tractor cu o axa, in mod evident se poate transporta in siguranta incarcatura. In plus, pot fi adaugate la nevoie si panouri inaltatoare laminate la rece, sudate cu laser.

Concluzie

Dupa cum se poate vedea, cand se doreste o remorca tractor cu o axa, trebuie tinut cont de unele caracteristici. Cei care iau in considerare aceste caracteristici ale remorcii, pot sta linistiti pentru ca fac alegerea potrivita. Cei care nu iau in considerare caracteristicile anterioare, pot face alegeri gresite.

Verifica si

Ornamente Mobilier

Ornamente Mobilier

La ce este nevoie de ornamente mobilier? Cand vine vorba de amenajarea unei locuinte, detaliile …

Close