luni , mai 27 2024
Breaking News

Montaj Parchet Brasov

Ce trebuie sa stie cei care opteaza pentru montaj parchet Brasov?

Cand vine vorba despre amenajarea unei cladiri, serviciile de montaj parchet Brasov (parchet laminat) reprezinta o necesitate. Este important sa cunoasteti cat mai multe informatii cu privire la acest tip de parchet. Sa vedem asadar, cele mai importante avantaje ale serviciilor de montaj parchet Brasov.

Inainte de a discuta despre montaj parchet Brasov

Inainte de a continua sa discutam despre montaj parchet laminat, trebuie sa cunosteti cateva detali referitor la avantajele parchetul laminat.

Pardoselile laminate sunt o pardoseala hibrida care consta dintr-o baza din PAL, acoperita de un strat de imagine si un strat de uzura transparent. Pardoselile laminate sunt un tip popular de pardoseala pentru zonele de locuit ale caselor, bucatarii, zone de luat masa, dormitoare , holuri si alte zone care nu sunt supuse umiditatii excesive.

Montaj Parchet BrasovPardoselile laminate au fost inventate in 1977 de compania suedeza Perstorp. Ideea a fost de a folosi proiecte de deseuri din lemn, supunandu-le la presiune ridicata, caldura si substante chimice de legare. Rezultatul: pardoseli utilizabile care au fost de fapt destul de frumoase.

Avantajele parchetului laminat

Acum ca ati aflat pe scurt informatii interesante despre montaj parchet Brasov, trebuie sa recunoastem ca acesta are multe avantaje majore. Cele mai importante dintre acestea sunt pe scurt enumerate in randuriele de mai jos.

1. Parchetul laminat are pretul atractiv

Daca va place stilul si aspectul podelei din lemn de esenta tare, dar bugetul nu se va intinde atat de mult, parchetul laminat va va oferi aspectul de cherestea fara eticheta de pret. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa faceti compromisuri la calitate si stil daca aveti limitari bugetare.

2. Durata de viata

Se spune ca parchetul laminat este una dintre cele mai durabile si mai rezistente alegeri de pardoseala, deoarece are un strat exterior si un strat de rasina, ceea ce il face dur, rezistent la zgarieturi si foarte durabil.

O alta dintre calitatile sale durabile este rezistenta la estomparea razelor solare. Este o alegere perfecta pentru zonele de uz casnic cu trafic intens, care suporta greul purtarii de zi cu zi.

3. Usor de curatat

Pardoseala laminata are „intretinere redusa” – are proprietati excelente de rezistenta la pete, este usor de curatat si nu necesita utilizarea de produse sau solutii speciale de curatare. Trebuie doar sa aveti grija sa curatati scurgerile in timp util, deoarece majoritatea laminatului este rezistent la umiditate, dar nu este impermeabil.

4. Instalare usoara

Placile laminate au un design foarte practic cu limba si caneluri, care le face foarte usor si fara probleme de instalat. Ele pot fi de asemenea asezate peste majoritatea podelelor existente, cu o instalare simpla, ceea ce se traduce prin economii mari de timp si costuri de instalare.

5. Versatilitatea stilului

Cand vine vorba de stil, textura si design, pardoseala laminata este incredibil de versatila, cu o gama larga de aspect si finisaje din care sa aleaga fiecare. Intr-un magazin de specialitate puteti gasi modelele preferate de parchet, dar si plinte sau alte accesorii.

In functie de buget dar si de cum va este decorata locuinta, puteti opta pentru montaj parchet Brasov. Gasiti diverse placi de parchet, chiar si de culori diferite astfel incat sa va asigurati ca faceti cea mai buna alegere.

Tineti asadar cont de toate aceste detalii, iar in final veti opta pentru cea mai buna decizie privind parchetul.

Verifica si

Ornamente Mobilier

Ornamente Mobilier

La ce este nevoie de ornamente mobilier? Cand vine vorba de amenajarea unei locuinte, detaliile …

Close