luni , mai 27 2024
Breaking News

Service GSM Brasov

Trebuie dus intr-un Service GSM Brasov telefonul iPhone 14 daca nu se incarca fara fir?

Multe persoane au trecut pragul unui service gsm Brasov cu dispozitive precum iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max. In ciuda faptului ca sunt smartphone-uri de ultima generatie de la Apple, si aceste dispozitive pot sa surprinda in mod neplacut.

De exemplu, exista situatii in care nu functioneaza incarcarea fara fir a dispozitivelor. Utilizatorii care se confrunta cu o astfel de problema, se gandesc rapid sa mearga cu telefoanele in service. Pot pune insa unele trucuri in aplicare, si sunt foarte mari sansele ca problema sa fie remediata fara o vizita in service.

Pasi de urmat inainte de vizita intr-un service gsm Brasov

In cazul in care detineti un smartphone iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max, puteti urma cativa pasi simpli. Acestia va pot scuti de o vizita la service si de o cheltuiala in plus. Sa vedem asadar despre ce este vorba.

Prima solutie: Asezati telefonul in centrul incarcatorului

Desi poate parea ridicol, faptul ca nu asezati corect telefonul pe incarcator poate cauza problema. Intr-un astfel de caz, incarcarea poate fi lenta sau poate sa nu aiba loc deloc. Pozitia optima consta in mentinerea telefonului in centrul suportului de incarcare.

Service GSM BrasovDaca nu sunteti sigur, verificati manualul de instructiuni pentru a va face o idee vizuala. Au existat cazuri in care utilizatorii au mers in service iar acolo li s-a demonstrat ca atat telefonul cat si incarcatorul erau complet functionale. Doar neatentia utilizatorilor a facut ca dispozitivele sa nu se incarce.

A doua solutie: Asigurati-va ca incarcatorul este curat

Este deosebit de important sa va asigurati de faptul ca incarcatorul telefonului este curat. Chiar daca unora nu le vine sa creada, praful si murdaria sunt factori care pot interfera cu incarcarea. Din acest motiv, este extrem de important sa va asigurati ca telefonul este asezat pe un incarcator wireless compatibil si curat.

Solutia trei: Verificati problemele de incompatibilitate (sau defecte).

Incarcarea fara fir poate esua daca suportul de incarcare fara fir este incompatibil cu iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max. De asemenea, daca suportul de incarcare este defect, nu va puteti incarca iPhone-ul.

Pentru a gasi probleme de incompatibilitate, incercati sa incarcati un alt iPhone folosind incarcatorul respectiv. Daca celalalt telefon este incarcat corect, este posibil sa existe o problema de incompatibilitate.

Cu toate acestea, daca celalalt iPhone nu se incarca, placa de incarcare ar putea fi defecta. Incercati un alt suport de incarcare pentru a verifica daca functioneaza. Daca se intampla, va trebui sa inlocuiti suportul de incarcare, iar la un service gsm Brasov veti gasi un astfel de accesoriu.

A patra solutie: Utilizati un cablu de incarcare si un adaptor de alimentare diferite

Este posibil ca placa de incarcare in sine sa nu aiba nicio problema. Problema poate fi la cablul de incarcare sau la adaptorul de alimentare.

Astfel, ar putea fi necesara si analiza acestui scenariu si utilizarea unui adaptor de alimentare diferit si a unyu cablu diferit. Incercati sa imperecheati adaptorul si cablul existent cu un alt dispozitiv, cum ar fi un alt iPhone sau un AirPod.

Solutia cinci: Scoateti husa iPhone

Stiinta din spatele incarcarii fara fir este destul de simpla. Incarcarea fara fir foloseste inductia electromagnetica pentru a transfera curentul de la suportul de incarcare la senzorii iPhone-ului.

In unele cazuri, husa iPhone pe care o utilizati poate fi incompatibila din cauza detaliilor suplimentare. Pentru a exclude aceasta posibilitate, scoateti carcasa iPhone-ului si incercati sa va incarcati telefonul. Daca telefonul se incarca corect, carcasa este de vina. Se poate inlocui insa acest accesoriu cu o alta husa iPhone care poate fi cumparata de la orice service gsm Brasov.

Verifica si

Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Cine poate opta pentru epilare definitiva Brasov? Procedura de Epilare Definitiva Brasov reprezinta o metoda …

Close